top of page

Panikangst

Panikangst er karakteriseret ved tilbagevendende anfald af pludseligt opstået svær panikagtig angst, som ikke er begrænset til særlige situationer, og derfor forekommer uforudsigeligt. Man vil opleve kropslige angstsymptomer som hjertebanken, trykken i brystet, kvælningsfornemmelse, svimmelhed og uvirkelighedsfølelse m.m. Ofte optræder også en heraf følgende frygt for at dø, miste kontrollen over sig selv eller blive sindssyg.

 

Kan du relatere til ovenstående symptomer, er der heldigvis god og effektiv hjælp at hente. Kognitiv adfærdsterapi og metakognitiv terapi er begge evidensbaserede terapiformer,

dvs. at forskningsstudier har dokumenteret, at disse tilgange har rigtig god effekt ift. at behandle panikangst. Som specialist i kognitiv adfærdsterapi og metakognitiv terapi kan

jeg hjælpe dig med at blive fri af panikangst.

Metakognitiv & Kognitiv Psykolog, Lyngby terapi

Hvis du oplever symptomer på panikangst, står jeg klar til at hjælpe dig

Har du oplevet pludselige og intense angstanfald, der gør dig svimmel, giver hjertebanken og åndenød, og gør dig utryg? Dette kan være symptomer på panikangst, en lidelse, der kan være skræmmende og forvirrende. Men husk, du er ikke alene, og der er effektiv

hjælp at hente.

Panikangst er karakteriseret ved gentagne, uforudsigelige panikanfald, hvor hjertet hamrer derudaf, vejrtrækningen bliver overfladisk, håndflader svedige, og verden kan synes uklar. Disse angstanfald kan komme uden varsel, ofte uden en klar årsag, og kan skabe en dybtfølt frygt for, hvornår det næste angstanfald vil ramme.

Disse anfald kan være skræmmende og kan forårsage betydelig stress, som påvirker din daglige livskvalitet. Men det er vigtigt at huske, at panikangst kan behandles effektivt. Som erfaren psykolog, specialiseret i både kognitiv adfærdsterapi og metakognitiv terapi, kan jeg hjælpe dig med at forstå og håndtere dine panikanfald, så du kan genfinde ro og kontrol i dit liv.

Er du klar til at tage det første skridt mod et liv fri for panikangst? Så er du meget velkommen til at booke en terapisession, så vi sammen kan finde vej til ro i hverdagen og genoprette din livsglæde.

Forskellige angstlidelser

Det er vigtigt for mig, at du føler dig mødt, som den du er - med en imødekommende, nærværende og positiv energi fra min side.

Terapien skal være meningsgivende for dig, og have et klart formål. Vi vil derfor i første samtale og med en åben nysgerrighed fra min side afdække den problemstilling, du aktuelt ønsker hjælp til.

Derfra definerer vi et konkret mål, som vil blive en rød tråd gennem terapiforløbet, og jeg vil give dig konkrete redskaber og øvelser, som du kan øve fra session til session.

bottom of page