top of page

Livskriser og sorg

Alle mennesker vil i løbet af livet støde på livskriser, ofte som følge af skilsmisse, jobtab, alvorlig sygdom og tab af relationer m.m. og alle mennesker vil også gå igennem svære perioder af sorg, ofte forbundet med dødsfald af nære relationer. Tankerne centrerer sig om tabet og følelser af tomhed, tristhed, savn, fortvivlelse og meningsløshed kan være ekstremt overvældende.

Kan du relatere til ovenstående, er der hjælp at hente. Kognitiv adfærdsterapi og metakognitiv terapi kan foruden at behandle psykiske lidelser, også anvendes til at komme igennem en livskrise eller en periode med sorg. Som specialist i kognitiv adfærdsterapi og metakognitiv terapi kan jeg hjælpe dig med at komme igennem denne svære periode.

Metakognitiv & Kognitiv Psykolog, Lyngby terapi

Hvis du står midt i en livskrise og/eller er i sorg, står jeg klar til at hjælpe dig

Livskriser og sorg er universelle oplevelser, der kan være overvældende og udfordrende at navigere i. Livskriser og sorg kan opstå i kølvandet på fundamentale livsændringer som skilsmisse, jobtab, alvorlig sygdom, tab af en betydningsfuld relation, især dødsfald af en elsket. Med Johannes Møllehaves ord: ”Sorg er kærlighed, du ikke kan komme af med.”

 

Som erfaren psykolog specialiseret i kognitiv adfærdsterapi og metakognitiv terapi, er jeg her for at støtte og hjælpe dig igennem disse vanskelige perioder i livet. Tiden læger som bekendt alle sår, og der er ikke nogen vej udenom, kun vejen igennem. Men du kan godt gå ind og ud af sorgen, og du behøver ikke at holde svære følelser som tomhed, tristhed, fortvivlelse, angst eller meningsløshed for dig selv eller bære sorgen alene. Hvis du går gennem en livskrise eller en periode med sorg, så er du meget velkommen til at booke en terapi session, hvor vi sammen kan finde en vej igennem denne svære tid.

 

Behandlingsområder

Det er vigtigt for mig, at du føler dig mødt, som den du er - med en imødekommende, nærværende og positiv energi fra min side.

Terapien skal være meningsgivende for dig, og have et klart formål. Vi vil derfor i første samtale og med en åben nysgerrighed fra min side afdække den problemstilling, du aktuelt ønsker hjælp til.

Derfra definerer vi et konkret mål, som vil blive en rød tråd gennem terapiforløbet, og jeg vil give dig konkrete redskaber og øvelser, som du kan øve fra session til session.

bottom of page